kleine vergisters voor restaurants

Screen Shot 2015-01-22 at 18.28.45

Hoewel ons proces eenvoudig kan worden opgeschaald richten we ons vooral op decentrale, relatief kleinschalige toepassingen (vanaf 50 ton afval per jaar). Dit geeft een besparing op logistieke kosten (afvalinzameling). Bij toepassingen kunt u bijvoorbeeld denken aan afval afkomstig van:

  • Restaurants
  • Boerderijen
  • Groente- en fruittelers
  • Voedselverwerkende bedrijven
  • Gebouwen (b.v. hoogbouw, instellingen zoals universiteiten en ziekenhuizen),

reactors_283x232

 

http://www.enki-energy.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: